Adakah visa Vietnam sewaktu ketibaan adalah sah?

Posted by & filed under FAQ.

Adakah visa Vietnam sewaktu ketibaan adalah sah

Adakah visa Vietnam sewaktu ketibaan adalah sah

Ya, visa Vietnam sewaktu ketibaan adalah sah. Anda harus mempunyai suatu surat kelulusan daripada Jabatan Imigresen Vietnam (kerajaan Vietnam) dan kemudiannya anda boleh memungut visa Vietnam anda sewaktu ketibaan di lapangan-lapangan terbang Vietnam.

Selepas mendapatkan permintaan visa anda melalui emel ataupun penghantaran borang dalam talian, kami akan menghantarkan permohonan visa anda ke Jabatan Imigresen Vietnam untuk mendapatkan kelulusan. Apabila permohonan visa Vietnam anda diluluskan, anda akan menerima suatu surat kelulusan melalui emel. Sila ingat untuk mencetak surat kelulusan tersebut untuk menaiki kapal terbang dan ditunjukkan untuk mendapatkan visa sewaktu ketibaan di lapangan-lapangan terbang Vietnam.

Secara kebiasaan, permintaan visa anda akan diluluskan oleh Jabatan Imigresen Vietnam. Kami hanya menerima permintaan visa anda dan kemudian akan menghantarkannya ke pejabat kerajaan untuk mendapatkan kelulusan. Yuran yang anda bayar kepada kami dipanggil yuran perkhidmatan (yuran yang  perlu anda bayar untuk kerja-kerja kami untuk mendapatkan surat kelulusan visa anda).

Related Posts

Visa Vietnam jenis B3

Visa Vietnam jenis B3

On

Visa Vietnam jenis B3 dikeluarkan untuk warga asing memasuki Vietnam untuk bekerja dengan perusahaan Vietnam… more →

Visa terdesak Vietnam

Visa terdesak Vietnam

On

Anda harus menghubungi kedutaan Vietnam atau konsulat Vietnam untuk mendapatkan visa Vietnam anda dengan terdesak… more →

Comments are closed.