Bagaimana mendapatkan visa ke Vietnam?

Posted by & filed under FAQ, Home.

Bagaimana mendapatkan visa ke Vietnam?

Bagaimana mendapatkan visa ke Vietnam?

Terdapat 2 opsyen untuk mendapatkan visa Vietnam :

1/ Mendapatkan visa Vietnam di kedutaan Vietnam sebelum anda sampai ke Vietnam. Anda boleh melawati kedutaan Vietnam secara terus untuk memohon visa Vietnam, atau anda boleh mendapatkan visa anda dicap di kedutaan Vietnam dengan kehadiran suatu surat kelulusan daripada Jabatan Imigresen Vietnam yang mana ianya mempunyai suatu kod untuk memungut di Vietnam. Untuk surat kelulusan, anda boleh memohon di www.vietnamvisa.com.my ataupun di mana-mana ejen pelancongan di Vietnam. Mereka akan menguruskan suatu surat kelulusan untuk anda dengan caj perkhidmatan yang kecil. Sila hantarkan borang permintaan khas untuk memungut visa di kedutaan atau emel kepada info@vietnamvisa.com.my.

2/ Mendapatkan visa Vietnam sewaktu ketibaan di Vietnam (pungut visa Vietnam di tempat check in.) Ini adalah ringkas dan mudah, tetapi kebanyakkan orang tidak tahu akan cara ini. Anda boleh membuat pertanyaan pada mana-mana ejen pelancongan di Vietnam atau memohon dalam talian di www.vietnamvisa.com.my dengan mengklik hantarkan borang visa dalam talian. Kami kemudiannya akan menguruskan suatu surat kelulusan untuk memungut visa Vietnam sewaktu ketibaan di lapangan terbang Vietnam.

Kami mengesyorkan anda memilih untuk mendapatkan visa Vietnam sewaktu ketibaan di Vietnam . Memungut visa di lapangan terbang antarabangsa Vietnam adalah ringkas, mudah, dipercayai, dan tidak memerlukan yuran tambahan. Ia amat selesa dan sah di sisi undang-undang dan sehingga kini Vietnam menggalakkan lebih banyak pelancong dan ahli perniagaan untuk melawati Vietnam. Dengan membenarkan pungutan visa sewaktu ketibaan, Vietnam berharap agar lebih banyak pelancong dan pelabur akan datang untuk menemui dan menikmati keindahan keamanan di Vietnam.

Nota :

Kami secara automatik akan menguruskan visa ke Vietnam sewaktu ketibaan  jika tiada permintaan khas. Sila beritahu kami melalui emel di info@vietnamvisa.com.my  jika anda ingin mendapatkan visa anda dicap di kedutaan Vietnam.

Comments are closed.