Bagaimana untuk menyemak status permohonan visa Vietnam saya?

Posted by & filed under FAQ.

Bagaimana untuk menyemak status permohonan visa Vietnam saya?

Bagaimana untuk menyemak status permohonan visa Vietnam saya?

Untuk menyemak status permohonan visa Vietnam anda, sila hantarkan kami nama dan nombor pasport anda ke info@vietnamvisa.com.my dan kemudian ejen live kami akan menyemak dan membalas anda sebentar melalui emel.

Mengapa anda tidak boleh menyemak dalam talian dengan kami?

Disebabkan untuk melindungi maklumat peribadi dan maklumat sulit anda dengan kami, kami tidak menyimpan maklumat anda di laman web kami. Tiada sesiapa yang boleh menjamin 100% bahawa suatu laman web tidak dapat digodam dan sudah tentu kami tidak menjamin 100% bahawa laman kami tidak dapat digodam. Oleh itu, untuk melindungi privasi anda, sila hubungi kami melalui emel info@vietnamvisa.com.my untuk menyemak status visa anda dengan petugas live kami.

Mengapa kami tidak akan menerima panggilan untuk menyemak visa Vietnam anda?

Mendapatkan visa untuk memasuki suatu negara adalah amat penting dan anda akan kehilangan banyak wang jika menghadapi masalah dengan visa anda. Kami tidak mahu berlaku sebarang masalah dengan visa anda dan oleh itu kami inginkan permintaan visa anda mesti disahkan melalui emel. Dengan melakukan cara ini, kami pastikan bahawa kami memahami dengan teliti mengenai pertanyaan visa anda dan kami akan bertanggungjawab untuk apa yang kami mengesahkan melalui emel.

Comments are closed.