Bolehkah saya mendapatkan visa Vietnam di kedutaan dengan surat kelulusan tersebut?

Posted by & filed under FAQ.

Bolehkah saya mendapatkan visa Vietnam di kedutaan dengan surat kelulusan tersebut?

Bolehkah saya mendapatkan visa Vietnam di kedutaan dengan surat kelulusan tersebut?

Ya, anda boleh berbuat demikian tetapi sila ambil perhatian bahawa surat kelulusan untuk memungut visa Vietnam anda di kedutaan atau di konsulat adalah sama sekali berbeza dengan surat kelulusan untuk memungut visa Vietnam di lapangan terbang Vietnam. Sila beritahu kami jika anda memerlukan surat kelulusan untuk memungut visa Vietnam anda di kedutaan atau di konsulat, jika tidak kami akan menguruskan surat kelulusan untuk memungut visa Vietnam anda sewaktu ketibaan anda di lapangan terbang secara automatik.

Walaubagaimanapun, anda boleh mendapat visa di kedutaan/konsulat Vietnam secara terus tanpa kehadiran surat kelulusan melainkan jika mereka meminta surat kelulusan dari Vietnam sebelum mengeluarkan visa Vietnam anda.

Kami mengesyorkan anda memilih untuk mendapatkan visa Vietnam sewaktu ketibaan di lapangan terbang Vietnam jika tiada kedutaan/konsulat Vietnam di lokasi anda ataupun anda berada jauh dari lokasi kedutaan/konsulat Vietnam. Memungut visa di lapangan terbang antarabangsa Vietnam adalah ringkas, mudah, dipercayai, dan tidak memerlukan yuran tambahan. Ia amat selesa dan sah di sisi undang-undang dan sehingga kini Vietnam menggalakkan lebih banyak pelancong dan ahli perniagaan untuk melawati Vietnam.

Sila memohon dalam talian di www.vietnamvisa.com.my dengan mengklik hantarkan borang visa dalam talian atau emel kepada info@vietnamvisa.com.my untuk mendapatkan surat kelulusan.

Nota :

Kami secara automatik akan menguruskan visa ke Vietnam sewaktu ketibaan  jika tiada permintaan khas. Sila beritahu kami melalui emel di info@vietnamvisa.com.my  jika anda ingin mendapatkan visa anda dicap di kedutaan Vietnam.

Comments are closed.