Borang visa Vietnam

Posted by & filed under FAQ.

Borang visa Vietnam

Borang visa Vietnam

Borang visa Vietnam yang kami rujuk di sini adalah borang yang perlu anda isikan untuk mendapatkan visa sewaktu ketibaan di lapangan terbang. Borang visa Vietnam boleh didapati di kaunter visa pendaratan

Anda akan nampak kaunter visea pendaratan sebelum barisan imigresen apabila sampai ke lapangan terbang Vietnam. Di kaunter visa pendaratan, anda perlu mengisi dan menandatangani borang untuk mendapatkan visa sewaktu ketibaan anda.

Sila emel kepada info@vietnamvisa.com.my  jika anda ingin mendapatkan borang visa untuk visa sewaktu ketibaan anda di lapangan terbang Vietnam. Anda boleh mengisi dan menandatangani borang ini terlebih dahulu untuk menjimatkan masa anda pada apabila anda sampai di sana.

Jangan lupa mencetak keluar surat kelulusan untuk visa sewaktu ketibaan anda di lapangan terbang Vietnam. Anda akan menghadapi masalah yang besar jika tidak dapat menunjukkan surat kelulusan untuk visa anda.

Related Posts

Konsulat visa Vietnam

Konsulat visa Vietnam

On

Anda harus menghubungi konsulat Vietnam secara terus dan secara perseorangan jika anda ingin mendapatkan visa… more →

Visa Vietnam segera

Visa Vietnam segera

On

Sila hantarkan emel kepada info@vietnamvisa.com.my jika anda ingin mendapatkan visa Vietnam segera dalam beberapa jam…. more →

Visa Vietnam transit

Visa Vietnam transit

On

Pada umumnya, visa Vietnam tidak diperlukan jika anda transit untuk beberapa jam di lapangan terbang… more →

Comments are closed.