Lapangan terbang antarabangsa Vietnam

Posted by & filed under FAQ.

Lapangan terbang antarabangsa Vietnam

Lapangan terbang antarabangsa Vietnam

Selanjutnya adalah pintu check in di lapangan terbang antarabangsa Vietnam

Lapangan terbang antarabangsa Tan Son Nhat di Bandar Ho Chi Minh (Saigon). Bandar Ho Chi Minh juga dipanggil bandar Saigon berlokasi di Vietnam Selatan. Bandar Ho Chi Minh (Saigon) amat popular dengan pasar Ben Thanh, terowong Cu Chi, muzium peperangan dan hutan bakau Can Gio. Visa Vietnam sewaktu ketibaan didapati untuk pengunjung yang ingin mendapatkan visa-visa mereka sewaktu ketibaan di lapangan terbang Tan Son Nhat jika anda mempunyai surat kelulusan.

Lapangan terbang antarabangsa Noi Bai di Bandar Hanoi. Bandar Hanoi adalah ibu kota Vietnam. Ibu kota Vietnam berlokasi di Vietnam Utara. Bandar Hanoi amat popular dengan jalan-jalan 36, tasik dan tarikan kuno untuk pelancong. Visa Vietnam sewaktu ketibaan didapati untuk pengunjung yang ingin mendapatkan visa-visa mereka sewaktu ketibaan di lapangan terbang Noi Bai  jika anda mempunyai surat kelulusan.

Lapangan terbang antarabangsa Danang di Bandar Danang. Bandar Danang adalah salah satu daripada bandar yang terbesar di Vietnam. Bandar Danang berlokasi di pusat Vietnam. Bandar Danang adalah popular dengan muzium Cham, gunung marmar dan pantai. Visa Vietnam sewaktu ketibaan didapati untuk pengunjung yang ingin mendapatkan visa-visa mereka sewaktu ketibaan di lapangan terbang Danang  jika anda mempunyai surat kelulusan.

Lapangan terbang antarabangsa Cat Bai di bandar Hai Phong. Bandar Hai Phong adalah salah satu daripada bandar yang terbesar di Vietnam. Bandar Hai Phong berlokasi di Vietnam Utara. Visa Vietnam sewaktu ketibaan tidak didapati.

Lapangan terbang antarabangsa Phu Bai di bandar Hue. Bandar Hue berlokasi di pusat Vietnam. Bandar Hue popular dengan benteng empayar kuno Hue dan gelanggang muzik diraja. Visa Vietnam sewaktu ketibaan tidak didapati.

Lapangan terbang antarabangsa Cam Ranh di bandar Nha Trang. Bandar Nha Trang berlokasi di pusat Vietnam. Bandar Nha Trang amat popular dengan teluk Nha Trang, pantai dan pulau yang aman. Visa Vietnam sewaktu ketibaan tidak didapati.

Comments are closed.