Prosedur bagi visa Vietnam dalam talian

Posted by & filed under FAQ, Home.

Prosedur bagi visa Vietnam dalam talian

Prosedur bagi visa Vietnam dalam talian

Pada dasarnya, dalam tempoh masa 24 jam selepas pembayaran anda kami akan menghantarkan surat kelulusan untuk visa anda di lapangan terbang. Sila hantarkan emel kepada kami di info@vietnamvisa.com.my jika anda masih lagi tidak menerima surat kelulusan dalam masa lebih dari 24 jam.

Prosedur selanjutnya.

Langkah 1.

Selepas anda menghantarkan permohonan visa dalam talian kepada kami melalui laman kami di www.vietnamvisa.com.my, anda akan menerima pengesahan daripada kami untuk menunjukkan bahawa kami telah menerima permohonan visa anda.

Kami akan menghantarkan permintaan bayaran dalam masa 1 jam waktu perniagaan secara maksimum selepas mengulas permohonan visa anda untuk memastikan ianya akan diluluskan. Kami menerima pembayaran melalui kad kredit, paypal, Western Union, atau pemindahan bank.

Langkah 2.

Dalam masa 24 jam selepas menerima bayaran anda, kami akan menghantarkan anda suatu surat kelulusan beserta kod untuk pengutipan visa sewaktu ketibaan di lapangan terbang Vietnam (lapangan terbang di Hochiminh atau Hanoi atau bandar Danang). Surat kelulusan akan dihantarkan kepada anda melalui emel dengan format JPEG atau PNG atau atau PDF dalam fail lampiran. Sila hantarkan emel kepada kami di info@vietnamvisa.com.my jika anda masih lagi tidak menerima surat kelulusan dalam masa lebih dari 24 jam.

Langkah 3.

Setelah menerima surat kelulusan, anda mesti mencetak keluar surat tersebut untuk ditunjukkan apabila menaiki kapal terbang dan memungut visa di lapangan-lapangan terbang Vietnam di ibu kota Hanoi, Ho Chi Minh atau bandar Saigon, dan bandar Danang. Tanpa kehadiran surat kelulusan anda tidak boleh memasuki Vietnam untuk memungut visa.

Sila sediakan 2 gambar bersaiz 4x6cm atau yang bersaiz pasport seperti di negara anda + tunai USD untuk yuran setem atau yuran imigresen di lapangan terbang – 25USD / setiap visa kemasukan tunggal atau 50 USD / setiap visa kemasukan berganda.

Comments are closed.