Visa Vietnam dalam talian

Posted by & filed under FAQ.

Visa Vietnam dalam talian

Visa Vietnam dalam talian

Visa Vietnam dalam talian di sini kami merujuk kepada memohon visa Vietnam melalui ejen yang diberi kuasa melalui emel atau penghantaran borang dalam talian dan kemudiannya ejen tersebut akan menghantarkan permintaan visa Vietnam anda ke jabatan Imigresen Vietnam untuk mendapatkan suatu surat kelulusan untuk memungut visa Vietnam anda sewaktu ketibaan di lapangan terbang Vietnam.

Apabila anda menerima suatu surat kelulusan untuk memungut visa Vietnam sewaktu ketibaan di lapangan terbang Vietnam, anda akan melihat nama ejen yang diberi kuasa di surat kelulusan yang bertanggungjawab untuk visa Vietnam anda. Nama ejen di surat kelulusan anda akan bertanggungjawab dengan jabatan Imigresen Vietnam jika berlaku sebarang masalah dengan visa anda di lapangan terbang.

Anda boleh memohon dalam talian  mendapatkan surat kelulusan untuk memungut visa sewaktu ketibaan di lapangan terbang di www.vietnamvisa.com.my (menerima kad kredit, paypal atau pemindahan bank) atau emel kepada info@vietnamvisa.com.my untuk maklumat lebih lanjut.

Related Posts

Kemasukkan visa Vietnam

Kemasukkan visa Vietnam

On

Pengunjung perlu memohon visa kemasukan Vietnam jika ingin memasuki Vietnam untuk tujuan perjalanan. Warganegara Negara-negara… more →

Visa Perniagaan Vietnam

Visa Perniagaan Vietnam

On

Anda perlu memohon untuk visa perniagaan jika anda ingin bekerja atau membuat perniagaan di Vietnam…. more →

Comments are closed.