Visa Vietnam jenis A1

Posted by & filed under FAQ.

Visa Vietnam jenis A1

Visa Vietnam jenis A1

Sebelum anda mengetahui apa itu visa Vietnam jenis A1 dan siapa yang boleh mendapatkan visa Vietnam jenis A1, sila ambil perhatian bahawa kami adalah ejen pelancongan dan menguruskan visa sewaktu ketibaan di lapangan terbang Vietnam untuk jenis : C1, C2 atau B3 sahaja.

Kami memberikan anda definasi visa Vietnam jenis A1 hanya untuk tujuan rujukan dan jangan meminta kami untuk menguruskan visa jenis ini untuk anda disebabkan kami adalah hanya ejen pelancongan di Vietnam dan kami boleh menguruskan visa Vietnam C1, C2 dan B3 sahaja. Jangan buat aduan mengapa kami mempunyai visa Vietnam jenis C1, C2 dan B3. Terima kasih dan harap maklum.

Visa Vietnam jenis A1 dikeluarkan untuk ahli-ahli rasmi delegasi yang dijemput oleh Jawatankuasa Pusat parti Komunis, Dewan Negara, Yang Dipertua Negeri, atau Kerajaan dan tetamu yang berpangkat yang besamaan dengannya yang dijemput oleh menteri, timbalan menteri, pengerusi atau naib pengerusi Jawatankuasa Rakyat wilayah dan Bandar dibawah kuasa Pusat dan saudara-mara mereka dan pembantu mereka.

Sekali lagi, kami adalah ejen pelancongan dan kami hanya menawarkan anda apa yang boleh kami lakukan dengan perniagaan kami yang diberi kuasa. Kami menguruskan visa sewaktu ketibaan atau memperbaharui / melanjutkan visa untuk visa Vietnam jenis C1, C2, B3 sahaja.

Related Posts

Visa Vietnam segera

Visa Vietnam segera

On

Sila hantarkan emel kepada info@vietnamvisa.com.my jika anda ingin mendapatkan visa Vietnam segera dalam beberapa jam…. more →

Visa Vietnam transit

Visa Vietnam transit

On

Pada umumnya, visa Vietnam tidak diperlukan jika anda transit untuk beberapa jam di lapangan terbang… more →

Visa Vietnam jenis B4

Visa Vietnam jenis B4

On

Visa Vietnam jenis B4 dikeluarkan untuk warga asing memasuki Vietnam untuk bekerja dengan pejabat perwakilan,… more →

Comments are closed.