Visa Vietnam jenis C1

Posted by & filed under FAQ.

Visa Vietnam jenis C1

Visa Vietnam jenis C1

Visa Vietnam jenis C1 dikeluarkan untuk warga asing memasuki Vietnam untuk tujuan perjalanan.

Visa Vietnam jenis C1 adalah agak biasa dan ia adalah mudah untuk diuruskan atau diperbaharui atau dilanjutkan disebabkan kebanyakkan ejen pelancongan atau pejabat tempahan di Vietnam boleh membuatnya.

Anda boleh menghubungi kedutaan atau konsulat Vietnam di lokasi anda untuk memohon visa Vietnam untuk tujuan perjalanan di Vietnam sebagai melancong. Atau anda boleh menghubungi kami untuk surat kelulusan untuk memungut visa Vietnam anda sewaktu ketibaan di lapangan terbang (lapangan terbang Noi Bai di Bandar Hanoi atau lapangan terbang Tan Son Nhat di Bandar Ho Chi Minh atau juga dipanggil sebagai Bandar Saigon atau lapangan terbang Danang di Bandar Danang) Vietnam.

Sila ambil perhatian bahawa kami menguruskan surat kelulusan untuk memungut visa  sewaktu ketibaan di lapangan terbang sahaja.

Jika anda mahu melanjutkan atau memperbaharui visa anda untuk menikmati perjalanan di Vietnam, sila hantarkan kami emel kepada info@vietnamvisa.com.my  untuk nasihat selanjutnya.

Related Posts

Visa Vietnam jenis B4

Visa Vietnam jenis B4

On

Visa Vietnam jenis B4 dikeluarkan untuk warga asing memasuki Vietnam untuk bekerja dengan pejabat perwakilan,… more →

Kemasukkan visa Vietnam

Kemasukkan visa Vietnam

On

Pengunjung perlu memohon visa kemasukan Vietnam jika ingin memasuki Vietnam untuk tujuan perjalanan. Warganegara Negara-negara… more →

Visa Vietnam jenis A3

Visa Vietnam jenis A3

On

Sebelum anda mengetahui apa itu visa Vietnam jenis A3 dan siapa yang boleh mendapatkan visa… more →

Comments are closed.