Visa Vietnam untuk kanak-kanak

Posted by & filed under FAQ.

Visa Vietnam untuk kanak-kanak

Visa Vietnam untuk kanak-kanak

Untuk ibubapa dan kanak-kanak yang melancong ke Vietnam dan ingin mendapatkan visa sewaktu ketibaan di lapangan terbang Vietnam, sila jangan lupa untuk memohon surat kelulusan untuk anda dan anak anda.

Kanak-kanak perlu juga memohon untuk surat kelulusan untuk mendapatkan visa sewaktu ketibaan di lapangan terbang Vietnam sama seperti orang dewasa tetapi mereka tidak perlu membayar yuran setem jika mereka berada dalam pasport yang sama dengan ibubapa.

Sila emel kepada info@vietnamvisa.com.my jika anda mempunyai lebih pengalaman mengenai kes ini untuk membolehkan orang ramai dengan kes yang sama tanpa menghadapi sebarang masalah dan menikmati perjalanan ke Vietnam.

Ramai pengunjung mempunyai cadangan untuk mengunjung ke Vietnam tetapi telah lupa untuk memohon visa untuk anak mereka dan tidak dapat untuk menaiki kapal terbang, perjalanan hancur, dan kami benar-benar memerlukan pengalaman anda untuk berkongsi bersama dengan orang ramai.

Related Posts

Visa Vietnam jenis B4

Visa Vietnam jenis B4

On

Visa Vietnam jenis B4 dikeluarkan untuk warga asing memasuki Vietnam untuk bekerja dengan pejabat perwakilan,… more →

Visa Vietnam jenis A3

Visa Vietnam jenis A3

On

Sebelum anda mengetahui apa itu visa Vietnam jenis A3 dan siapa yang boleh mendapatkan visa… more →

Visa terdesak Vietnam

Visa terdesak Vietnam

On

Anda harus menghubungi kedutaan Vietnam atau konsulat Vietnam untuk mendapatkan visa Vietnam anda dengan terdesak… more →

Comments are closed.