Mengenai kami?

Mengenai kami Vietnam visa?

Mengenai kami Vietnam visa?

Vietnam amat mengalu-alukan kedatangan anda ke Vietnam untuk tujuan perjalanan ataupun membuat perniagaan dan menguruskan visa ke Vietnam adalah lebih mudah berbanding sebelumnya. Anda boleh mendapatkan visa ke Vietnam melalui permohonan untuk visa Vietnam di konsulat Vietnam atau di kedutaan-kedutaan Vietnam di negara anda. Atau anda juga boleh membuat permohonan dalam talian dengan kami jika di lokasi anda tidak terdapat kedutaan Vietnam atau konsulat Vietnam.

www.vietnamvisa.com.my dibina untuk memberikan anda informasi terkini untuk memperolehi visa Vietnam. Kami boleh mencadangkan anda bagaimana untuk mendapatkan visa ke Vietnam dengan cara yang mudah, cepat dan yang boleh dipercayai, tetapi dengan kos yang rendah. Jika anda ingin membuat pertanyaan bagaimana untuk mendapatkan visa Vietnam untuk kes anda, anda boleh menghantarkan emel kepada kami  di info@vietnamvisa.com.my. Kami akan membalas anda dalam masa 1 atau 2 jam waktu pekerjaan setelah mendapatkan emel anda.

Anda juga boleh menghantar permintaan dengan mengklik hantarkan borang visa dalam talian dan mengisi borang permohonan untuk visa Vietnam. Setelah menerima permintaan daripada anda untuk visa Vietnam, kami akan memulakan proses dengan mendapatkan anda suatu surat kelulusan untuk visa Vietnam dalam masa 2 hari secara maksimum, dan akan menghantarkannya kepada anda melalui emel. Setelah anda mendapatkan surat kelulusan untuk visa Vietnam daripada kami, anda hanya perlu mencetak keluar surat tersebut dengan dua gambar bersaiz-pasport untuk menaiki kapal terbang dan pungut visa anda sewaktu ketibaan di salah satu daripada lapangan terbang antarabangsa Vietnam (Ibu Kota Hanoi, Ho Chi Minh atau bandar Saigon, dan bandar Danang).

www.vietnamvisa.com.my adalah suatu perniagaan tempatan di Vietnam. Kami tahu akan budaya Vietnam, undang-undang kami, dan sudah tentu kami tahu akan peraturan untuk visa-visa Vietnam. Dengan pengalaman kami selama sepuluh  tahun dalam menguruskan pengambilan visa-visa Vietnam, kami akan menasihatkan anda secara persis apa yang perlu dibuat untuk mendapatkan visa Vietnam.

Kesimpulannya, www.vietnamvisa.com.my dibina untuk mencadangkan anda bagaimana cara yang terbaik untuk memperolehi visa Vietnam. Sila cuba kami, seterusnya fikirkan semula Vietnam dan beritahu rakan-rakan anda bahawa Vietnam terbuka dan menyambut kedatangan anda semua.

Menjimatkan masa & kos anda adalah keutamaan kami terlebih dahulu.

Untuk sebarang pertanyaan, sila hantarkan emel kepada kami di : info@vietnamvisa.com.my

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.